Härlig sommarträning

Sommaren förknippas mest med fotboll men det gäller att träna året om oavsett vilken sport man håller på med. Det finns härlig sommarträning även för den som exempelvis håller på mer ishockey. Off ice träningen är viktig under sommaruppehållet från ishockeyn.

Som utövare inom idrotter så gäller det att se till att man har relevant utrustning för den sport man håller på med. Som ung hockeyspelare så kanske du växer ur din utrustning mellan ett par säsonger och då gäller det att kolla in om möjligheterna att handla nytt. Även träningsutrustning är viktigt så man kan genomföra sina träningsprogram även under sommarhalvåret.

Fotboll är en bra sport att hålla på med även som hockeyspelare. Samla lagkamrater och andra för att spela matcher bara för skojs skull. Du får bra kondition genom att att springa med en fotboll och det får du verkligen göra när du spelar en match med kompisarna. Varierad träning är en stor fördel för din kropp och det gäller att hålla igång under hela året.

Street hockey är också något som kan genomföras. Hos företaget SticksOnline så kan man hitta Marsblade som man kan montera på befintliga skridskor. Du kommer så nära vanlig skridskoåkning med denna lösning. Det blir så mycket roligare att spela landhockey med riktig skridskokänsla.

Vi hoppas naturligtvis att du hitta den träningsform som du tycker om och som passar dig bäst. Är du inte en lagspelare så kanske cykling, löpning på egen hand är något som passar dig. Det är också träning som ger bra konditionsträning.