Tippa på fotboll

Att tippa på fotboll är förmodligen den typ av sportsbetting som är allra populärast i Sverige. Stryktipset är fortfarande populärt men det har fått konkurrens av spelande på odds.

1208771-football-and-tute-bank

Hitta rätt spelbolag

Om du vill börja tippa på din favoritsport är det bästa du kan göra att registrera dig hos flera olika spelbolag. Deras utbud varierar nämligen och detsamma gäller de bonusar som du blir erbjuden. Oftast får du en välkomstbonus vid registrering och stamkunderna brukar även få andra bonusar när det är dags för stora evenemang, som fotbolls-VM. Att använda sig av flera olika spelbolag gör också att du kan välja det som erbjuder högst odds för just det som du ska tippa på. Det brukar gå ganska lätt att hitta de bästa oddsen med hjälp av Google. Bland annat finns det sajter som erbjuder en översikt över vilka odds de olika spelbolagen har för en viss match. För att läsa om de fördelar olika spelbolag har kan du kolla in sajten Tippat.se, som har gjort en sammanfattning om de olika bolagen.

Möjligt att spela på lägre divisioner

Utbudet är stort och i de svenska serierna förekommer det till och med att det är möjligt att spela på matcher ända ner i division 4. Det vanligaste är ändå att spela på Allsvenskan, men även Superettan och division 1 har många följare som ägnar sig åt att tippa på de seriematcherna. Eftersom det brukar vara möjligt att se alla matcher i Allsvenskan för den som är villig att betala är det ofta också mer intressant att spela på dem. Även om det inte är det bästa sättet att tjäna pengar i längden är det många som väljer att spela med hjärtat och sätta pengarna på sitt favoritlag.